Nevezés

A rajtszámátvételt nem vitték túlzásba a rendezők - meg egyébként más sem...

Elég hosszú sor volt mire 3 körül odaértünk. Találkoztunk a többi magyar résztvevővel is. Fridi és András 20p sorban állás után kapták meg a kezükre a csippet, a pólójukat, a 2 db rajtszámot és az előreküldendő sárga Grivel zsákjukat. Nem ellenőrizték a kötelező felszerelés meglétét, pedig mi becsületesen végigcipeltünk mindent a városon.

Pár kiállító volt ugyan, de nagy expo-ra nem kell gondolni...

Visszajöttünk a szállásra, kiválogattuk az előreküldendő cuccokat. (A 7 'base vita' pontra viszik ki az előre leadott cuccokat a szervezők. Erre szolgál AZ a Grivel márkájú zsák, amit jól megpakoltunk.) Bár terveink szerint én minden ilyen ponton ott leszek, de megtörténhet, hogy valami előre nem tervezett dolog miatt mégsem. No, ilyen esetre jobb, ha lesz minden Fridinél. Pót kaja, pót ruha, törülköző...

Délután kifizettük a szállást és bepakoltuk a nélkülözhető cumókat az autóba. Este 8-ra volt meghirdetve az eligazítás és a paszta party. A megtömött zsákokat is visszacipeltük, mivel le lehett adni őket, így ezzel holnap reggel nem kell majd vesződni.

Az eligazításon igazán új infót nem mondtak el, a tészták porciózásakor meg egy emberként rohamozták meg a versenyzők a pultokat. Mi inkább kimaradtunk ebből a játszmából és a tegnap kipróbált helyünkön ettünk megint egy-egy fergeteges pizzát.
Most lassan alvás...

Sajnos a szállodánk a héten bezár, így a jövő hétre - ki tudja mikorra? - nem lesz majd szállásunk. Remélem ez lesz majd a legnagyobb gondunk!

2 megjegyzés: