Megint -2

És újra itt!

Sok reményem nincs, hogy igazán közvetíteni tudjak, mert nem hiszem, hogy gyökeresen megváltozott volna a wifi helyzet a környéken, de azért amíg lehet, addig leírom a történteket.

A szerdai nap az utazásról szólt.
Ketten jöttünk Fridivel.
Nyugodtan, nem siettünk, még eltévedni is volt időnk. A végig autópályázás helyett a Furka-hágó felé vettük az irányt. És igazunk volt! Ide el kell jönni máskor is. Ide el kell jönni egyszer hosszabb időre, mert igazán csodás környék!
Este 10-re értünk a szálláshelyünkre, ami megegyezik a tavalyival. Ennél jobb és olcsóbb szállás nincs, ezt merem állítani, mert igazán körüljártam a témát, tavaly is, idén is.
A kombi Octaviába jobban elférünk, talán a cuccunk is ésszerűbb és kevesebb. Ez autó ráadásul 4x4-es és sokkal jobban is megy.

Ahogy visszaolvastam a 2011-es -2. napot kicsit elmosolyodtam magamban. Akkor még nem vettünk egyből HOKA-t, mert nem volt Fridinél zokni. Most már délelőtt megvettük, mert volt...

Egy ilyet.

Tavaly nem mert az új cipőjében indulni, de idén ezzel sem lesz gond!


Az időjárás pazar, kívánni sem lehet jobbat. Mintha nem egy hete lett volna UTMB... Napos, szélcsendes, enyhe szellős, 20 fok körül, este 12-13 fok. Néhány bárányfelhő, hogy ne legyen unalmas a kék égbolt...

Az összképhez azért hozzá tartozik, hogy tavaly sokkal jobban össze volt szedve minden holmim a kíséréshez. Tényleg nem hiányzott semmi - sőt... Most már ma kiderült, hogy nem hoztam cukrot, mézet, mosogatószert, szivacsot... És ez még csak a kezdet. Remélem nagyobb baki nem lesz.

Próbálunk beszélgetni, tervezgetni a következő hétre, de az előző évi teljesítés okán látjuk, hogy ennek nem sok értelme van. Szinte lehetetlen előre látni, akár 1/2 napot is.
Az már biztos, hogy rajt után La Thuile-be nem megyek, mert segíteni nem nagyon tudnék, viszont felesleges autózgatással jár. Inkább Planavalnál teszem le az autót és innen megyek elé, mint tavaly is. Reményeink szerint a Valgrisenche-nél lévő nagyobb ponton nem próbál Fridi hosszabban pihenni, mert a tömeg miatt nincs sok értelme. Aztán a többi...???

Szóval, most, délutáni csendes pihenőig ennyi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése